Ohjelma

Hitpointin kaikessa ohjelmassa panostetaan aloittelijaystävällisyyteen ja matalaan kokeilukynnykseen. Tule siis rohkeasti kokeilemaan ja tutustumaan! Myös kokeneille harrastajille löytyy pelattavaa ja haasteita, joten tervetuloa Hitpointiin jokaiselle tasapuolisesti!

Lauta- ja korttipelit

Tapahtumassa on tarjolla laaja valikoima lauta- ja korttipelejä. Lautapelipisteen työntekijät neuvovat mielellään pelien valinnassa ja toimivat myös pelikavereina tarvittaessa.

Kuvat: Conikuvat.fi, Mikael Peltomaa


Roolipelit

Tracon Hitpointin roolipelivalikoimasta löytyy pelattavaa aikaisemmasta kokemuksesta riippumatta. Peliä pyynnöstä-pöydissä pyörii tapahtuman aikana lyhyitä kokeilupelejä, joihin pääsee helposti mukaan kokeilemaan harrastusta. Pidemmistä peleistä kiinnostuneille on tarjolla monenlaisia skenaarioita, joihin ilmoittautua mukaan.

Kuvat: Conikuvat.fi: Mikael Peltomaa, Nyymix, Mikael Peltomaa, Milla Köykkä

 

Figupelit

Hitpointissa pääsee tutustumaan myös erilaisiin miniatyyri- eli figupeleihin ja yleisesti figuharrastukseen.

Kuvat: Conikuvat.fi, Ilona Vanhakartano, Mikael Peltomaa (2kpl)


Puheohjelma

Auditoriossa järjestetään aihepiiriin liittyvää puheohjelmaa koko tapahtuman ajan. Katso ohjelmakuvaukset ja aikataulu ohjelmakartasta 
 

Ostoksia ja yhteistyökumppaneita

Tracon Hitpoint tarjoaa yhteistyökumppaneilleen mahdollisuuden esitellä tapahtumassa toimintaansa ja tuotteitansa. 

Yhdistyspöydät

Yhdistyspöytien ääressä pääsee tutustumaan erilaisiin aihepiiriin liittyviin harrastekerhoihin ja seuroihin, sekä heidän järjestämiin tapahtumiin. Yhdistyspöydiltä voi löytää harrastusseuraa myös tapahtumien väliselle ajalle, ja toisaalta yhdistyspöytä Hitpointissa on myös yhdistykselle itselleen hyvä tilaisuus löytää uutta verta omaan porukkaan!

Myynti- ja käsityöläispöydät

Myyntipöydiltä löydät peli- ja fanituotteita, sekä aihepiiriin liittyviä käsitöitä ja taidetta myös kotiin viemisiksi. 
 

Kuvat: Conikuvat.fi: Mikael Peltomaa, Minna Köykkä, Niklas Kukkonen


Ikärajat ja -suositukset

Tapahtuma on ikärajaton. Joissain yksittäisissä ohjelmanumeroissa voi olla ikärajoja tai -suosituksia, joista ilmoitetaan ohjelmakuvaksen yhteydessä.