Lautapelit

Hitpointin lautapelialueella on mahdollista päästä kokeilemaan mielenkiintoisia ja mukaansatempaavia lautapelejä. Tulit sitten yksin tai porukalla, lautapelialueelta löytyy peliä jokaiseen aikamittaan ja kokemustasoon. Peleihin saa tarvittaessa opastusta ja peliseuraa. Lautapelialue on auki koko conin ajan. Tule rohkeasti katsomaan ja kysymään!

 

Kuvat: Conikuvat.fi / Mikael Peltomaa

Lautapeliturnaus

Lautapeliturnauksessa sinä ja ystäväsi voitte yhdessä osoittaa teidän lautapeliporukkanne taitoja muita vastaan. Turnauksessa pelataan 3-5 hengen joukkueissa ja pelataan kolme erää. Jokaisessa erässä pelataan eri lautapeliä ja tavoitteena on voittaa pisteet omalle joukkueelleen. Erän lopuksi pelataan erän "finaaliottelu", jossa omien peliensä voittajat kilpailevat mahdollisuudesta voittaa muutama lisäpiste joukkueelleen.

Lautapeliturnauksen ohjeet ovat julki!

Riichi Mahjong

Riichi-Mahjong on neljän pelaajan pientä aivojumppaa vaativa peli. Ohjattua opetusta järjestetään lauantaina klo 23 asti ja sunnuntaina klo 10-17. Tule kokeilemaan mahjongia tai löytämään itsellesi peliseuraa, jos peli on entuudestaan tuttu!

Go

Go on yli 2500 vuotta vanha lautapeli, jota pidetään vanhimpana tänä päivänäkin pelattuna lautapelinä. Sekä Kiinassa että Japanissa Go:n osaamista pidettiin oleellisena oppineen ihmisen perustaitona. Lautapelialueella on mahdollisuus päästä oppimaan tätä hienoa ja historiallista strategiapeliä. Ohjattua opetusta järjestetään lauantaina klo 10-21 ja sunnuntaina klo 10-17. Tervetuloa! Mikäli innostuit pelistä, kannattaa tutustua Tamperelaisten Go-kerhojen Facebook-ryhmään!