Nuorisotoiminta

Tracon Hitpointiin saapuu erilaisia nuorisotoimijoita, jotka kehittävät ja ylläpitävät monipuolista pelikulttuuria Tampereen seudulla. Heidät löydät tapahtumasta esittelemästä omaa toimintaansa, josta ensimakua alla.

Roolipelaten kohti työelämää -hanke, Silta-Valmennusyhdistys ry

Oletko 18-29-vuotias tamperelainen nuori, kuka etsii yhä paikkaansa koulun tai töiden suhteen? Kiinnostaisiko sinua lähteä tutkimaan näihin asioihin vastauksia roolipelaamisen avulla?

Roolipelaten kohti työelämää -hanke tarjoaa kerran viikossa toteutettavaa matalan kynnyksen toimintaa, jossa pääset tutustumaan roolipeliharrastukseen sekä omiin vahvuuksiisi työ- ja opiskelukuvioita ajatellen. Hankkeen työntekijät ja osallistujat esittelevät toimintaansa yhdistyspöytänsä ääressä. Tule kokeilemaan kuinka sinun käy Kelan tukiviidakossa pajalaisten suunnittelemassa leikkimielisessä lautapelissä - luvassa palkintoja!

Instagram: @roolipelatenkohtityoelamaa
"Aina on Silta."
www.siltavalmennus.fi

 

Pelifarmi

Pelifarmi on Tampereen Kaupungin digitaalisen-ja pelinuorisotyön yksikkö. Meillä on kaksi pelinuorisotilaa Tampereella, Lielahdessa ja Rantaperkiössä ja ylläpidämme myös Nuorten Tampere-discord-serveriä. Meillä pelaillaan kaikkea mahdollista e-sportsista ajosimulaattoreiden kautta roolipeleihin.

Olemme Tracon Hitpointissa esittelemässä roolipeliryhmässä tekemäämme roolipeliä. Otamme mukaan myös ajosimulaattorin, jolla voi ajella Forza Horizon 5!

Instagram: @pelifarmi
http://www.pelifarmi.fi