Tapahtuma

Perinteiseen pöytäpelaamiseen keskittyvä Tracon Hitpoint järjestetään 4.-5.11.2023 Tampereella Tredun Sammonkadun toimipisteellä, Kalevan Prisman liepeillä. Tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa.

Aukioloajat:

 • la klo 10:00 - 23:30 (lipunmyynti sulkeutuu 20:00)
 • su klo 10:00 - 17:00 (lipunmyynti sulkeutuu 16:00)

Tracon Hitpoint tarjoaa yleisölleen lauta-, kortti-, rooli-, ja miniatyyripelejä sekä muuta aiheeseen liittyvää ohjelmaa. Paikalle odotetaan kävijöitä ensikertalaisista pelaajista aina kokeneisiin konkareihin saakka. Tapahtuma on oiva tilaisuus viettää aikaa pelaillen rennosti tai tosissaan, ja tutustua erilaisiin peleihin ja muihin samanhenkisiin harrastajiin. Hitpoint on myös nuorille turvallinen paikka viettää aikaa kavereiden kanssa, sekä löytää uusia harrastuksia ja pelikavereita.

Pääsymaksu. Lipun hinta on 12 euroa ja sillä saa koko tapahtuman ajan voimassa olevan rannekkeen.

Lippuja on saatavilla verkkokaupastamme tai tapahtuman pääovelta. Nettilipunmyynti alkaa la 30.9. klo 18 Kompassissa.
 

Sijainti ja saapuminen

Tapahtumapaikka Tampereen seudun ammattiopiston eli Tredun Sammonkadun toimipiste. Se sijaitsee osoitteessa Sammonkatu 45, Tampere. 

Julkinen liikenne

Tapahtumapaikka on n. kolmen kilometrin päässä rautatie- ja linja-autoasemilta, mutta välillä kulkee useita joukkoliikenteen linjoja. Rautatieasemalta tapahtumapaikalle pääsee kätevimmin raitiovaunulla nro 3 (Hervanta) pysäkiltä Rautatieasema. Linja-autolinjoista mm. 7 (Linnainmaa), 9 (Hervanta), 19 (Hervanta) ja 40 (Pikonlinna) kulkevat läheltä tapahtumapaikkaa. Linja-autoasemalta tapahtumapaikalle pääsee kätevimmin edellä mainituilla linja-autoilla. Tarkastathan voimassaolevan bussiaikataulun reittioppaasta: reittiopas.tampere.fi/.

Lähimmät ratikkapysäkit: Kalevanrinne B (400 m) ja Hakametsä B (550 m)

Lähimmät bussipysäkit: Jäähalli (450m), Sarvijaakonkatu/Sammonkatu (500 m) ja Hakametsä D (550 m)

Pysäköinti

Tapahtumapaikalla ja sen lähistöllä on pysäköintitilaa, joista osa on myös ilmaista. Koulun ympäristössä sijaitsevat paikat ovat pääsääntöisesti 4h, ja Prisman pihalla 2h kiekkopaikkoja. Osa Hakametsän jäähallin paikoista on ilmaisia.

Sammonkadun liikenne- ja pysäköintijärjestelyt vaihtelevat syksyn mittaan raitiotietyömaan vuoksi, joten tarkastathan kadunvarrelle pysäköidessäsi tilanteen tapahtumapäivänä! Koulun ns. sisäpihan pysäköintipaikat on varattu tapahtuman järjestäjille ja invapaikoiksi, ja niihin ei saa muutoin pysäköidä!
 

Narikka

Tapahtuman infopisteellä on normaali vaatesäilytysnarikka, joka kuuluu sisäänpääsylipun hintaan.


Ruokailu

Tapahtumapaikalta evästä saa Tracon Cafesta ja Villit vohvelit -kioskista. Molempia pitävät Tredun opiskeljat, ja tuotot menevät kokonaisuudessaan heidän hyväkseen!

 • Villit vohvelit tarjoaa herkulliset ja maukkaat vohvelit niin isoille kuin pienillekin herkkusuille la klo 10-15 ja su klo 10-15.
 • Tracon Cafe palvelee la klo 10-21 ja su klo 10-16. Kioskista saa kahvin ja teen lisäksi virvokkeita sekä suolaista ja makeaa purtavaa.

Lisäksi ruokaa saa lähimaastosta ainakin seuraavista paikoista:

 • Kauppakeskus Kale (350 m, Jäähallinraitti 3): K-Supermarket, Subway, Pancho Villa
 • Kotipizza Sammonkatu (300 m, Sammonkatu 66)
 • McDonald's Tampere Jäähovi (650 m, Sammon Valtatie 2)
 • Public House Huurre (800 m, Sammonkatu 46)
 • S-Market Kaleva Tampere (500 m, Sammonkatu 60)
 • Kalevan Prisma (750 m, Sammonkatu 75), jonka yhteydessä on myös mm. Pizza Buffa & Presso Kaleva, Hesburger Kaleva ja Golden Unicorn
   

Majoitus

Tapahtuma ei tarjoa majoitusta, eikä tapahtumapaikalla saa yöpyä! Tampereen keskustan hotellit ja muut majoituspalvelut ovat bussiyhteyksien varrella tapahtumapaikasta. Autamme mielellämme, mikäli majoituksen etsimiseen liittyen on jotain kysyttävää!